A japán katasztrófa

 2011.03.25. 01:38

Most katpuk a hirt, és nem hiszünk a szemünknek! A didigombát nem csak a középkorban akarták hamisitani, hanem a japán katasztrófa hatására újabb próbálkozások láttak napvilágot.

Brit tudósok tovább kutatnak 30000 méter mélyre rejtőzött japánok után. Sajnos hiába szólongatják őket, többségük teljesen japán és nem beszél angolul.

A képen látható mdidigomba könnyen felismerhető: nincs rajta az Emlőrákellenes Szövetség hologramja a rákszűrésről.

A japánok arra gondoltak, hogy mégis inkább Mexikóba mennek, mert ott csak dorgháború folyik, de nem cunami. A kialakult helyzetről tudósitónkat kérdeztük, de ő teljesen megfulladt. Hirekkel legközelebb jelentkezünk.

Címkék: japán hamis műdidigomba

A bejegyzés trackback címe:

https://didigomba.blog.hu/api/trackback/id/tr452769741

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - A NAGY HULLÁM 2011.03.27. 11:06:05

HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Hogy rosszabbnál rosszabb híreket hallani a Felkelő Nap Országából, sokat gondolok Kedre. Reménylem, nem éppen arra vette útját, hol Magna Materünk, a Nagy Természet megúnván fiai hetvenkedését, egyetlen vállrándítással...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása